Ние осигуряваме безплатна доставка на всички модели
роботи iRobot, до офис на куриерска фирма, във всяко населено място в България.

Общи условия на безплатна доставка

Безплатната доставка се извършва от куриерска фирма „Спийди“, наета от “Авангардни Енергийни Системи”, до офис на куриерската фирма в населено място, посочено от потребителя.
Доставката е безплатна за всички модели роботи iRobot. Във всички останали случаи, като поръчка на аксесоари и други, разходите за доставка се поемат от потребителя, като цената зависи от неговото местоположение, както и срока за доставка по схемата на избрания Превозвач.

Авангардни Енергийни Системи” или представител на куриерската фирма се ангажират да уведомят потребителя по телефона или e-mail, ако се появят внезапни обстоятелства, възпрепятстващи навременното изпълнение на доставката.

В случай, че не може да изпълни поръчката, тъй като продуктът не е в наличност, Авангардни Енергийни Системи” ще информира клиента за тази ситуация.

“Авангардни Енергийни Системи” се ангажира да опакова подходящо продуктите и да осигури предаването на придружаващите го документи. Трябва да проверите съдържанието на пакета за съответствия на стоката със заявката, когато получавате пратката. При нарушения във външния вид на стоката, възникнали при транспорта, трябва да се обърнете към куриера, който трябва да Ви състави протокол за увредена пратка.

Доставката на роботи НЕ Е безплатна по-време на масови промоции, тип „черен петък“. В тези случаи клиентът поема стойността на доставката.