Авангардни Енергийни Системи ЕООД- оторизиран партньор на iRobot

Фирма “Авангардни Енергийни Системи” ЕООД е основана през 2009 г. Основен предмет на дейност са енергоспестяващи новаторски системи за бита и индустрията. В това число високоефективни климатични /термопомпени/ системи, вентилация за дома и офиса, слънчеви колектори за битова гореща вода и „SMART HOME“- технологии за интелигентно управление на дома.

Продуктите ,на които залагаме, спестяват енергия, пестят времето и като цяло облагородяват живота на хората. В това число и интелигентните роботизирани системи на iRobot.

Високоенергийните климатични системи и вентилацията подобряват комфорта в обитаемите помещения и подобряват качеството на въздуха. В сравнение с конвенционалните методи за отопление и охлаждане спестяват значителни разходи. Управлението и обслужването им изисква отделяне на съвсем малко време от потребителите.

Слънчевите колектори осигуряват до 75% от нуждите за битова гореща вода за едно домакинство. Имат дълъг живот и незначителни експлоатационни разходи. Използваме слънчевата енергия за подгряване на вода- няма вредни газове, потребление на електроенергия или отделяне на вредни емисии в атмосферата.

SMART HOME системите навлизат все повече и повече в дома на интелигентните хора. Те ни предоставят комфорт, управление от разстояние и мониторинг на дома.

И на първо място- едни от любимите ни продукти- iRobot- продукти, които отговарят и обобщават цялостната ни концепция. Те са с перфектно качество, лесни за експлоатация и поддръжка, издигат хигената в дома на съвсем различно ниво и… най- важното- пестят време…

Ние ценим Вашето време…