В този раздел ще предоставим ценна информация, която ще Ви помогне
да изберете Вашия любим робот за почистване

Избор на модел

Не я виждаме, не я чуваме, а в къщи е “нечовешки чисто”…
Ще започнем с това, че всички модели iRobot почистват перфектно дома. Домакините се учудват- как при един привидно чист дом- колко още мърсотия и прах събира Roomba? Така че при всички случаи ще останем доволни от нашия избор.
Виждаме, че iRobot предлага шеста, осма и девета серия. Какви са разликите?
Хубавото е че всяка следваща серия се прави на базата на предишната. Всяка серия съдържа компоненти от предишната и някои подобрения и оптимизации.
Нека исторически да проследим развитието на моделите.
500-серия беше здрава и надеждна. На нейната база беше създадена 600 серия. Бяха оптимизирани четките и контейнера за боклук. Четките при шеста серия се почистват много по-лесно и удобно отколкото при 500 серия. Обемният контейнер ÄeroVac побира повече боклук и косми, което прави серията подходяща за домашни любимци.
През 2012 година в България дойде и новата 700 серия. Тя притежаваше HEPA филтри и оптимизиран датчик за откриване на мърсотия „Dirt Detect“ През 2016 г. iRobot решиха да спрат от производство 700 серия, тъй като конструктивно е много близка до 600 серия и предпочетоха да инвестират в развитието на 600 серия. При шеста серия може да избирате между няколко модела, които са сходни и всички почистват добре, но тук ще си дадете сметка дали са Ви необходими няколко допълнителни екстри като Dirt Detect-датчик за откриване на по- концентрирани замърсявания, седмичен таймер, Wi-Fi управление. Ще разгледате подробни характеристики на нашия сайт.
През 2014 година в България дойде невероятната 800 серия- изключително мощен и подобрен робот, отличен с най-престижната награда за дизайн „Red Dot Design Award“. Освен престижната награда за дизайн, тук е интегрирана и най-новата тристепенна почистваща система „Aeroforce“- система, която без да увеличава мощността на мотора и консумацията на енергия, сваля вакуума по-ниско до пода и увеличава многократно смукателната мощност. Освен това са интегрирани и новите срещуположно въртящи се каучукови екстрактори, на мястото на гумената и косместата четка. Те са с много дълъг живот и най-важното- екстракторите не задържат по себе си почти никакви косми. Поддръжката е сведена до минимум. Всички модели са оборудвани със седмични таймери, „Dirt Detect“ второ поколение/система за откриване на локални замърсявания с акустични и оптични датчици/ и HEPA филтри. Страхотен избор!
900 серия- с iAdapt 2- визуална навигация оборудвана с камера и сензори, които правят карта на целия Ви дом. По всяко време и от цял свят може да я накарате да започне да чисти. На картата на Вашия дом виждате до къде е стигнала, колко и остава и всякаква информация, свързана с почистването. Докато 600 и 800  серия са по- подходящи за почистване на стая по стая, т.е най-добре почистват ако ги пускте последователно във всяко помещение отделно, то 900 серия чисти сама целия Ви дом. И все пак препоръчваме 900 серия за по-големи домове- от 100 до 175 кв.м.
Елате при нас и тествайте. Ако желаете всяка серия. Така ще направите най-добрия избор!

Roomba…или Braava?!? Чакайте, чакайте! Елате в света на iRobot първо с  Roomba. Braava е страхотен роботизиран моп за твърди подове, който ще стане задължителен, след като се убедите в качествата на Roomba. Това не е наше мнение- това е мнение на Вас- нашите клиенти…
Braava 390T или Braava Jet?  Различни са- Braava 390T чисти до 50 кв.м с мокро почистване /повечето клиенти си признават, че ползват предимно мокрото почистване/. Braava Jet е предназначена за малки помещения- кухни и бани до 15-20 кв.м с едно зареждане..но с компактния си размер чисти навсякъде. Елате и тествайте!

Предупреждение: Ако имате “СОТ” у дома е добре да пробвате дали датчиците „хващат“ Roomba на пода. В противен случай тя може да задейства охраната.
Най-добрият избор на робот ще направите при нас. Обадете се сега- нашите консултанти Ви очакват. Те всички са фенове на iRobot и ще Ви дадат най-подробна информация. Обадете се сега!

Начини на разплащане

Стараем се да предложим на нашите клиенти удобни и гъвкави начини на разплащане. При нас може да платите:

  • в брой на каса
  • с карта
  • по банков път
  • с наложен платеж
  • през сайта с кредитна/дебитна карта
  • на изплащане при най- добри условия