Ако сте отегчени от домашното гладене на дрехи и не искате да губите повече от ценното си време в извършване на това досадно домашно задължение, то вече можете да се доверите на последната разработка на британската роботизирана гладачна машина Effie.

Гладенето на до дванадесет различни дрехи наведнъж не е проблем за робота Effie. Едновременно можете да поставите памук, коприна, вискоза и полиестер, независимо от кройката и цвета. Единствено трябва да поставите дрехите си за гладене на специално разработените Effie закачалки и да натиснете бутона за стартиране. Така роботът Effie намалява времето, прекарано в гладенето, с до 95 процента. И това не е всичко, защото Effie може не само да глади, но да използва пара при деликатните материи, без да ги притиска физически, като ще изпъне и най-малките намачквания. Също така роботът може да изсушава влажните дрехи по-бързо и по-добре от стандартните домашни сушилни машини. Необходими са само три минути, за да се изглади партида от дрехи, до 12 наведнъж, или само шест минути – за да се изсушат и изгладят.

Роботът няма нужда от специално инсталиране, можете да го поставите във всеки ъгъл на помещението. А като всеки съвременен робот работи и с мобилно приложение, за да ви информира за момента, в който можете да извадите перфектно изгладените ризи, панталони, тениски, блузи, къси рокли, спално бельо, кърпи и калъфки, както и сухи чорапи, бельо и други.

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment